Spoedreparaties

Tijdens spoedreparaties staat Manig Dakbedekkingen ook elke dag voor u klaar. Al gaat het om dakreparaties aan woonhuizen, bijgebouwen, en bedrijfspanden. Een dakdekker is meestal binnen 1 tot 2 uur op uw locatie om een spoedreparatie uit te voeren.

Manig Dakbedekkingen heeft beschikking tot het juiste gereedschap en heeft de juiste kennis om de schade snel en vakkundig te repareren.

Uw naam:

Email adres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Ik ga akkoord met het opslaan en versturen van mijn gegevens.

Op alle type daken

Tijdens zware stormen is het mogelijk dat een deel van uw dakbedekking (vooral bitumen) los kan waaien, of vallen er 1 of meerdere dakpannen van uw dak. Ook tijdens extreme hoosbuien of hagel is het mogelijk dat uw dak schade oploopt, waardoor er een lekkage ontstaat. Ons advies hierbij is dan ook om direct een spoedreparatie te laten uitvoeren. Hoe langer u wacht met een spoedreparatie, des te meer schade er ontstaat.

De dakdekkers van Manig Dakbedekkingen voeren noodreparaties uit op alle type daken.
De onderstaande dakbedekkingen kunnen worden gerepareerd tijdens een spoedreparatie:

  • Bitumen dakbedekking;
  • PVC dakbedekking;
  • Grind dakbedekking;
  • Dakplaten;
  • Zinken daken;
  • Een of meerdere losgeraakte dakpannen.

Ook noodreparaties voor dakgoten en regenpijpen!

Ook bij een lekkage bij dakgoten en regenpijpen staat er altijd een dakdekker klaar. U herkent een lekkage aan een dakgoot of regenpijp aan water wat langs de zijkant van een dakgoot of regenpijp loopt.

Tijdens alle lekkages is het niet aan te raden om lang te wachten met een reparatie omdat de kans hoog is dat de schadepost hoger oploopt, en dus ook veel meer aan reparatiekosten kwijt bent.