Dakgoten

Kwaliteit gegarandeerd!

Manig Dakbedekkingen maakt gebruik van “de Jag”, een apparaat voor het (in)snijden van diverse materialen. Door deze toepassing kunnen wij altijd dakgoten van de beste kwaliteit aanbieden. Meer informatie over de Jag.

 

Zinken dakgoot

De zinken dakgoot is een traditionele uitvoering van de dakgoot. Dit materiaal wordt al sinds mensenheugenis gebruikt en heeft zich daarmee ook bewezen. Het materiaal is sterk, vorstbestendig en indien goed gesoldeerd op de naden, heeft deze vorm van dakgoot een lange levensduur. De zinken dakgoot wordt dikwijls in een houten omlijsting geplaatst, maar kan ook zelfstandig met beugels aan de muur bevestigd worden. Het wordt aangeraden om op elke 60 cm. een beugel te plaatsen.

Er is ook een goed alternatief  als de zinken dakgoot lekkage vertoond kunnen wij deze naadloos bekleden met een EPDM resistit deze goten hebben dan weer een levensduurverwachting van minstens 50 jaar.

EPDM Goot- en gevelbekleding

duurzaam

Resistit E SK is een thermisch lasbare EPDM dakbaan voorzien van een in gevulkaniseerde glasdraadwapening en een zelfklevende cacheerlaag uit hoogpolymeer SBS aan de onderzijde. De zelfklevende onderzijde is voorzien van een verwijderbare folie. Deze dakbaan is vanwege zijn dikte van slechts 1,6 mm bij uitstek geschikt om te worden toegepast als bekleding in goten, afdichting van gevelelementen, kozijnaansluitingen en kelderwanden. Hoekoplossingen zijn hiermee eenvoudig waterdicht te maken.

De combinatie van gewapende EPDM met een hoogpolymeer SBS aan de onderzijde maakt het mogelijk de naadverbinding te realiseren door middel van hete lucht. Het product heeft een levensduurverwachting van 50 jaar.

U kunt bij ons terecht voor alle dakgoot werkzaamheden, zoals:

– Dakgoot vernieuwen
– Dakgoot plaatsen
– Dakgoot reparatie
– Dakgoot reinigen