Dakleer vervangen

Wilt u uw dakleer laten vervangen of vernieuwen? Schakel dan dakdekker Manig Dakbedekking in. Bij Manig Dakbedekking betaalt u een scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij zitten al jarenlang in het vak en hebben inmiddels al bij honderden dakbedekkingen in heel Twente vervangen, onder andere in Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Losser, Oldenzaal en Haaksbergen. Wanneer wij dakleer vervangen, besteden wij uitermate veel aandacht aan de details. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw nieuwe dak niet zal lekken en geven wij u zelfs 10 jaar schriftelijke garantie.

Bekijk nu ons assortiment

Dakleer vervangen

Dakleer gaat gemiddeld 25 jaar mee. Is uw dak erg oud of heeft u veel last van lekkages? Dan kan het nodig zijn uw dakleer te vervangen. Kom voor een snelle service, echt vakmanschap en een betaalbare prijs naar Manig Dakbedekking. Bij ons kunt u ervoor kiezen uw dakleer te vervangen met traditioneel bitumen of met kunststof, bijvoorbeeld duurzaam EPDM. EPDM gaat niet alleen langer mee, het is ook nog minder milieubelastend dan een bitumineuze dakbedekking. Verder kunnen wij bij het vervangen van uw dakleer mooie extra’s installeren, zoals een lichtkoepel of Solatube. Tevens heeft u de keuze uw nieuwe dakbedekking te laten voorzien van extra isolatie. Dit zal een lager gasverbruik en meer comfort opleveren. Ga voor meer informatie over het laten vervangen van uw dakleer naar de onderstaande pagina’s:

  • Algemene informatie over het vervangen van dakleer
  • Bekijk foto’s van door ons aangelegde dakbedekkingen
  • Lees meer over de extra’s, zoals een lichtkoepel of Solatube
Neem contact op (053 432 88 52)
Wilt u uw dakleer laten vervangen of vernieuwen en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan nu een offerte aan. Deze wordt kosteloos en geheel vrijblijvend voor u op maat gemaakt. Dus waarom probeert u het niet? Als de prijs u niet aan staat kunt u er altijd nog voor kiezen om niet met ons in zee te gaan. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4328852.