Dakleer vernieuwen

Een lekkend dak? Laat uw dakleer vernieuwen door Manig Dakbedekking en u heeft er nooit meer last van. Wij hebben al tienduizenden vierkante meters dakbedekking aangelegd en geen één daarvan lekt. Hoe kan dit? Door de combinatie van de juiste materialen en de juiste verwerking maken wij van ieder dak een succes. Wanneer u uw dakleer door ons laat vernieuwen besteden wij veel zorg aan de details en afwerking van uw dak. Daardoor kunnen wij u verzekeren dat u een probleemloos dak boven uw hoofd krijgt. Bij het vernieuwen van uw dakleer geven wij u met een gerust hart 10-jarig schriftelijke garantie.

Bekijk nu ons assortiment

Dakleer vernieuwen

Wanneer u uw bestaande dakleer laat vernieuwen kunt u voor een traditionele bitumineuze dakbedekking kiezen of kunt uw dakleer laten vervangen voor kunststof EPDM dakbedekking. Een kunststof dakbedekking gaat veel langer mee dan een bitumen dakbedekking en is veel beter voor het milieu. Wij hebben vele producten om uw nieuwe dak nog mooier te maken: lichtkoepels, Solatube en nog veel meer. Ook kunnen wij uw nieuwe dakbedekking voorzien van extra isolatie. Dit geeft meer comfort en uw gasrekening zal aanzienlijk dalen. Wat u ook kiest, wanneer u uw dakleer laat vernieuwen door Manig Dakbedekking krijgt u de beste service, de hoogste kwaliteit en toch een zeer betaalbare prijs. Heeft u interesse in het laten vernieuwen van uw dakleer? Ga dan naar de onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Neem contact op (053 432 88 52)
Wilt u weten voor welke scherpe prijs wij uw dakleer kunnen vernieuwen of vervangen? Vraag dan gauw een vrijblijvende offerte aan. Wij maken uw offerte op korte termijn en passen deze geheel aan op uw situatie. Zo krijgt u een goed inzicht in de kosten van het vernieuwen van uw dakleer. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4328852.