Dakdekker Hengelo

Bent u op zoek naar een dakdekker in Hengelo? Kom dan naar Manig Dakbedekking, de dak specialist in Twente. Wij leveren hoge kwaliteit dakbedekkingen en dak werkzaamheden en dat voor zeer betaalbare prijzen. Zoekt u een dakdekker in Hengelo voor onderhoud, renovatie of voor het aanleggen van een geheel nieuw dak? Kies dan voor Manig Dakbedekking, de beste dakdekker in Hengelo. Bij ons weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Wij beschikken namelijk over het Kwaliteitsvakman keurmerk. Dit keurmerk staat voor service en kwaliteit. Wij geven zelfs 10 jaar garantie op het werk uitgevoerd door de dakdekker in Hengelo.

Bekijk nu ons assortiment

Dakdekker Hengelo

Bij het aanleggen of renoveren van platte daken komt veel kijken. Allereerst is het erg belangrijk welk systeem en welk materiaal u voor het dak kiest. Manig Dakbedekking, dé dakdekker van Hengelo, kan u uitstekend helpen met het uitzoeken van de beste materialen die bij uw situatie passen. Wat veel mensen over het hoofd zien, zijn de vele details die te pas komen bij een plat dak. De randafwerking, de waterafvoer, ontluchting, de loodslabben en eventuele isolering zijn minstens zo belangrijk. Manig Dakbedekking, dakdekker in Hengelo, zal al deze details zorgvuldig afwerken. Op deze manier leveren wij het beste resultaat: een mooi, goed dak dat jarenlang waterdicht en onderhoudsvrij is. Voor meer informatie over onze werkzaamheden als dakdekker in Hengelo, gaat u naar de volgende pagina’s:

Neem contact op (053 432 88 52)
Bij Manig Dakbedekking, dakdekker in Hengelo, kunt u ook terecht voor aanvullende zaken voor uw dak. Wij zijn u van dienst bij het plaatsen, vervangen, repareren en reinigen van dakgoten en kunnen u tevens helpen met werkzaamheden omtrent boeibeplating. Kom voor alle zaken die met daken te maken hebben dus gauw naar Manig Dakbedekking. Met onze scherpe tarieven, hoge kwaliteit en uitstekende service zijn wij de beste dakdekker in Hengelo. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4328852.