Dakdekker Borne

Manig Dakbedekking is de professionele dakdekker in Borne. Voor het vernieuwen, vervangen of renoveren van uw dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u uitstekende service en dat voor verrassend lage prijzen. Manig Dakbedekking heeft het Kwaliteitsvakman keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor een klantvriendelijke behandeling, ervaren vakmannen, werk dat volgens een planning wordt afgehandeld en duidelijkheid over wie de opdracht uitvoert. Bovendien krijgt u de unieke garantie van 10 jaar op het werk dat door onze dakdekker in Borne wordt geleverd.

Bekijk nu ons assortiment

Dakdekker Borne

Twijfelt u nog of u uw dakbedekking moet laten vernieuwen of geheel renoveren? Weet u niet goed welk materiaal het beste bij uw situatie past? Maak een afspraak met de dakdekker in Borne. Wij zitten al vele jaren in het vak en zijn in staat u persoonlijk advies te geven. Wilt u meer lezen over hoe wij te werk gaan bij het vernieuwen, vervangen of renoveren van een dak? Wilt u foto’s zien van dakbedekkingen die al door de dakdekker in Borne zijn aangelegd? Benieuwd wat een dakbedekking u gaat kosten? Ga naar de volgende pagina’s:

  • Platte daken: lees meer over ons plan van aanpak
  • Doe inspiratie op, bekijk onze foto’s
  • Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan
Neem contact op (053 432 88 52)
Een dakdekker in Borne doet meer dan alleen een dak aanleggen. Er komen vele zaken bij kijken waar u in het eerste opzicht waarschijnlijk niet aan gedacht zal hebben. Erg belangrijk zijn de randafwerking, ontluchting, loodslabben, hemelwaterafvoering en aansluitingen naar eventueel naast gelegen daken of opgaand gevelwerk. Wordt hier niet goed naar gekeken, dan zullen er lekkages ontstaan en zult u veel onderhoud aan het dak hebben. Manig Dakbedekking, de beste dakdekker van Borne, rekent af met lekkages. Wij besteden veel aandacht aan ieder dak. Alleen het beste vinden wij goed genoeg. Dit ziet u terug bij onze tevreden klanten, want wij hebben al honderden dakbedekkingen met succes afgeleverd. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4328852.