Dakbedekking vervangen

Wilt u uw dakbedekking laten vervangen door een professional, maar niet te veel betalen? Dan is dakdekkersbedrijf Manig Dakbedekking wat u zoekt. Wij hebben al honderden dakbedekkingen vervangen in heel Twente, waaronder in Enschede, Hengelo, Almelo, Losser, Haaksbergen, Borne en Oldenzaal. Kiest u ons voor het vervangen van uw dakbedekking, dan kiest u voor vakmanschap, ervaring en een lage prijs. Wij hebben het Kwaliteitsvakman keurmerk. Hiermee bent u verzekerd van goede service, duidelijkheid over de opdracht, uw dakbedekking wordt netjes volgens de planning vervangen en u krijgt uitstekende schriftelijke garanties.

Bekijk nu ons assortiment

Dakbedekking vervangen

Als u uw dakbedekking laat vervangen dakdekker Manig Dakbedekking, dan heeft u de keuze uit twee materialen, namelijk bitumen en kunststof. Een bitumineuze dakbedekking is het traditionele materiaal, het is goedkoop en gaat zo’n 25 jaar mee. Laat u uw dakbedekking vervangen en kiest u voor een kunststof dakbedekking, dan betaalt u iets meer, maar dit materiaal heeft dan ook een levensverwachting van 50 jaar. Ook is het mogelijk om uw nieuwe dakbedekking van extra isolatie te laten voorzien. Hierdoor krijgt u niet alleen meer comfort, u zult het ook terug zien aan uw energierekening. Meer informatie over het vervangen van uw dakbedekking leest u op de volgende pagina’s:

Neem contact op (053 432 88 52)
Jarenlang een goede, waterdichte en onderhoudsvrije dakbedekking, dat krijgt u wanneer u uw huidige dakbedekking laat vervangen door dakdekkersbedrijf Manig Dakbedekking. Overweegt u uw dakbedekking te vervangen? Bent u benieuwd voor welke lage prijs wij dit kunnen realiseren? Vraag dan gerust eens een offerte aan. Met het aanvragen van een offerte zit u nergens aan vast, dus waarom probeert u het niet? De offerte wordt speciaal voor uw situatie op maat gemaakt, zo weet u precies wat het vervangen van uw dakbedekking u zal gaan kosten. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4328852.